Museo Storico dell’Arma dei Carabinieri

WveRome3

Museo Storico dell’Arma dei Carabinieri

Roma, Lazio 00187, Italy

Created By: Wim Vermeylen

Information

Museum van de carabinieri

(toegang gratis). Het museum werd opgericht in 1925. In de 23 kamers kun je uniformen, wapens, vlaggen, schilderijen enz. bekijken die verzameld werden sinds de oprichting van de Carabinieri

open 9-13u

Het Historisch Museum werd opgericht in 1925 en het gebouw waarin het is gevestigd, gebouwd tegen het einde van de negentiende eeuw, is een klein maar harmonieus paleis dat nog steeds de oorspronkelijke volumes en externe lijnen heeft behouden, met als enige variant decoratieve elementen aan de rand. uitgegeven door de militaire ingenieurs en ontworpen door de architect Scipione Tadolini.

Het werd ingehuldigd in aanwezigheid van koning Vittorio Emanuele III, op 6 juni 1937. In het museum, als "...bevoorrechte bewaarplaats van de relikwieën, documenten en herinneringen die getuigen van de actie die het leger in vrede en oorlog heeft uitgevoerd " , onder meer de koninklijke patenten, de eerste oorlogsvlag van het korps, de uniformen en themaschilderijen van kunstenaars uit de 19e en 20e eeuw. In het museum bevindt zich ook het Heiligdom gewijd aan de Gevallenen en de Eregalerij waarin de gipsen sculpturen zijn overgenomen uit de originele afgietsels van de bronzen beelden die in Turijn het Nationaal Monument voor de Carabiniere sieren, dat in 1933 door de waterput werd gecreëerd. -bekende beeldhouwer Edoardo Rubino, en gebouwd in de tuin van het Koninklijk Paleis, een ruimte waar elk jaar de belangrijkste legerceremonies plaatsvinden die in de hoofdstad plaatsvinden.

This point of interest is part of the tour: WveRome3


 

Leave a Comment

 


 

Download the App

Download the PocketSights Tour Guide mobile app to take this self-guided tour on your GPS-enabled mobile device.

iOS Tour Guide Android Tour Guide

 


 

Updates and Corrections

Please send change requests to changerequest@pocketsights.com.